top of page

Vaspitna jedinica  "Mali princ"

Poletarac 1

Leptirić

Mogli

Mali Princ

Zvjezdani vrt

Svjetski dan pčela

U okviru međunarodnog programa ENO, u VJ "Mali princ" realizovana je akcija sadnje povodom prvog Svjetskog dana pčela. Pored djece i osoblja ove VJ, u akciju su se uključili predstavnici OŠ "Branko Božović" sa djecom iz prvog razreda, kao i Gorica Marković ispred Sekretarijata za lokalnu samoupravu.

Sađenje biljaka

Djeca starije vaspitne grupe VJ "Mali princ" posjetila su danas O.Š. "Dragiša Ivanović", zajedno sa svojim vaspitačima i roditeljima, koji su članovi Eko- odbora. Posjeta je organizovana u okviru projekta "Eko škola", a djeca su ovom prilikom učestvovala u aktivnostima sadjenja biljaka i oplemenjivanja dvorišta škole. Nakon eko-aktivnosti, uslijedile su i sportske na poligonu, na oduševljenje mališana.dnog programa ENO, u VJ "Mali princ" realizovana je akcija sadnje povodom prvog Svjetskog dana pčela. Pored djece i osoblja ove VJ, u akciju su se uključili predstavnici OŠ "Branko Božović" sa djecom iz prvog razreda, kao i Gorica Marković ispred Sekretarijata za lokalnu samoupravu.

Posjeta DOO "Zelenilo"

Djeca vaspitne jedinice "Mali Princ" su,u okviru Eko projekta, posjetila d.o.o."Zelenilo". U posjetu su išla djeca srednjih grupa, kao i djeca koja su članovi Eko odbora.
Kako biljke rastu, razvijaju se i da je mnogo važno voljeti prirodu i brinuti o njoj, djeci je govorila inženjerka Ana Radunović, kojoj se mnogo zahvaljujemo. Takodje, veliko hvala "Zelenilu" na donaciji sadnica, kojima ćemo oplemeniti dvorište Ustanove.

Kako da sačuvamo prirodu

U okviru projekta "Eko škole-vrtići" , u vaspitnoj jedinici "Mali Princ" održao prezentaciju Ljubiša Pejović, iz Parkova Dinarida- mreža zaštićenih područja Dinarida, na temu "Kako da sačuvamo prirodu". Prezentaciji su prisustvovale starije vaspitne grupe. Djeca su mnogo naučila, o tome na koji način treba čuvati prirodu, gdje odlagati koju vrstu otpada, kao i kako on utiče na biljni i životinjski svijet. 
Ljubiši se mnogo zahvaljujemo na saradnji.

Didaktičke i ostale igračke od reciklažnog materijala

Proces izrade igračaka i didaktičkih sredstava od reciklažnog materijala.

Radionica sa roditeljima-didaktičke i ostale igračke za djecu od reciklažnog materijala.

Radionica sa roditeljima

U VJ "Mali princ", starijoj vaspitnoj grupi 2, u okviru Eko projekta održana je radionica sa roditeljima. Vaspitačice: Ivana Gudović, Nataša Ðurović i Milena Pejović.

bottom of page